Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen kuin vahvistat tilauksen!

Yleistä

Vasemmistoliitto r.p. Y-tunnus 0802437-3, omistaa vasemmistoliitto-verkkokaupan ja sen tuotteet. Hinnat eivät sisällä vähennyskelpoista arvonlisäveroa, sillä myyjä ei ole arvonlisäverovelvollinen. Vasemmistoliitolla on rahankeräyslupa, keräyslupanumero on RA/2018/934.

Vasemmistoliiton verkkokauppaa ylläpitää ja tuotteista vastaa J-P Mainos Oy, Y-tunnus 1710051-8. J-P Mainos Oy:n asiakaspalvelu vastaa tuotteisiin ja toimituksiin liittyviin tiedusteluihin ja neuvoo tarvittaessa tuotteiden tilaamisessa. Tuotteet myydään ja toimitetaan Suomeen, ulkomaan tilauksissa ota yhteyttä: tilaukset@jp-mainos.fi.

Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite. Vastaanottamiamme yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, sekä hinnat ja toimituskulut. Saat sähköpostiin myös ilmoituksen kun tilauksesi on toimitettu. Voit seurata lähetystäsi ilmoituksessa tulevalla lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Toimitamme varastotuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaukset saamme meiltä lähtemään postiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta, tämän jälkeen toimitusaika riippuu toimitustavasta. Postipaketin toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää postille saapumisesta. Express-paketin toimitusaika on noin 1-2 arkipäivää postille saapumisesta. Kirjepostin/pikkupaketin toimitusaika on noin 3-6 arkipäivää postille saapumisesta.

Osa tuotteista saattaa olla tilaustuotteita, joilla on normaalia pidempi toimitusaika. Pidennetty toimitusaika on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla.

Toimitamme tilaukset kun kaikki tilatut tuotteet ovat toimitettavissa. Mikäli joudumme poikkeamaan ilmoitetusta toimitusajasta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen omalta sivulta. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, on saatavuuden tilalla ilmoitettu tuotteen arvioitu toimitusaika.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joten pakkaus ja sen sisältö tulee säilyttää huolellisestiPalautusoikeus ei koske kuluttajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa (esim. nimipainetut tuotteet). Myöskään hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygieniatuotteita ovat esimerkiksi kangasmaskit.

Pelkkää toimitettujen tavaroiden noutamatta jättämistä tai palauttamista ilman yksiselitteistä etukäteistä ilmoitusta peruuttamisoikeuden käyttämisestä ei katsota ilmoitukseksi sopimuksen peruuttamisesta.

Asiakas vastaa tilausten palautuksesta aiheutuneista toimituskustannuksista.

Mikäli tarvetta ilmenee, olkaa yhteydessä tilaukset@jp-mainos.fi, ohjeistamme palautus- tai vaihtojärjestelyjen kanssa. Palautuksen jälkeen lähetetään oikeat tuotteet tai maksu hyvitetään sopimuksen mukaan.

Toimitamme tuotteet aina ehjissä pakkauksissa ja huolellisesti pakattuina. Mikäli paketti on vaurioitunut Postin hallinnassa, on tapahtumasta tehtävä välittömäsi reklamaatio Postiin.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tuotteet Suomessa pääsääntöisesti Postin paketteina. Toimitustavan voit valita kassalla, toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitustavat ovat:

  • Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, asiamieheltä tai pakettiautomaatista (Postipaketti) 8,79 €
  • Toimitus yritysosoitteeseen tai kotiosoitteeseen jaettuna arksin klo 8-16, huomaathan että posti ei ilmoita jakelusta etukäteen (Express-paketti) 12,02 €
  • Kirjeposti/pikkupaketti, jaetaan kirjejakelussa suoraan postilaatikkoon / -luukkuun  4,76€
  • Nouto Holkkitie 14 C, 00880 Helsinki, arkisin klo 8-16, ilmoitamme kun lähetys on noudettavissa 0,00 €

Maksutavat

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy).

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy), joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Svea Payments Oy yhteistyössä Payment Highwayn ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highwayn toimesta.

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Siirto-sovelluksilla. Siirto on pankkirajat ylittävä, aivan uusi tapa tehdä verkkopankkimaksuja. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla. Mobiilikäytössä maksaessa käyttämäsi Siirto-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Siirto-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan Siirto-sovellukseen tallennetulta pankkitililtä.

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Pivo-sovelluksella. Pivo-sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Mobiilikäytössä maksaessa Pivo-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Pivo-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan oletusarvoisesti pankkitililtä (OP:n asiakkaat) tai Pivo-sovellukseen tallennetulta kortilta (muiden pankkien asiakkaat).

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 Helsinki
Puhelin: +358 (0)9 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.sveapayments.fi

Force Majeure Myyjä pidättää oikeuden perua kaupan jos hinnoittelussa on sattunut virhe tai mikäli valmistaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa

Yhteystiedot

J-P Mainos Oy, Y-tunnus 1710051-8

Holkkitie 14 C 3. krs, 00880 Helsinki

p. 09-444 434, info@jp-mainos.fi