Vasemmisto – Pieni eläin t-paita

34.95120.00

Tuotetunnus (SKU): Vas_040 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

”Näin suomenruotsalaisena on aina ollut yksi suomenkielinen sanonta, joka on viehättänyt minua aika paljon. Se on niin outo. Se on ”vituttaa kuin pientä eläintä.”

–  Li Andersson

Joskus elämässä ja politiikassa tulee vastaan hetkiä, jolloin ottaa todella päähän. Esimerkiksi kun oma joukkue häviää tärkeät kisat. Silloin saattaa päästä ruma sana.

Nyt vasemmistoliiton verkkokaupassa on tarjolla erikoiserä upeita eläinaiheisia paitoja, joihin on ikuistettu puoluejohtaja Anderssonin kuolemattomaksi jäävä, monissa medioissakin noteerattu tilanneanalyysi vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalivalvojaisista. Tekstin ja logon lisäksi paita on myös asianmukaisesti kuvitettu!

Tuotteen myyntivoitot käytetään lyhentämättömänä vasemmiston tulevien vaalien vaalityöhön ja kampanjointiin. Voit maksaa paidasta myös korkeamman tukihinnan (80 € / 120 €). Tukimaksusta on puolueelle erityistä apua tässä eläimellisessä tilanteessa. Olemme kiitollisia kaikesta tuesta!

Paita on Neutralin kevyesti kavennettu, pyöreäkauluksinen ja lyhythihainen unisex-paita. Painatus on tehty kokonaan Suomessa, ja paita on valmistettu reilun kaupan puuvillasta.

Lisätiedot

Paino 0.35 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 20 × 2 cm (senttimetri)
Koko

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Hinta

Perushinta, Tukihinta 1, Tukihinta 2